Arrangementer / Bogen om Skamlebæk Radiostation

Bogen om Skamlebæk Radiostation

 
I anledning af Dragsholm lokalhistoriske Forenings udgivelse af den nye bog om Skamlebæk Radiostation var der fredag den 31. juli reception i Aksen i Asnæs.

Preben Jensen, tidligere ansat på radiostationen fra 1966-2010 og i de senere år som leder, har skrevet bogen om radiostationens historie fra 1930-2010.

Formanden, Birrit Petersen, bød velkommen og ønskede Preben Jensen tillykke med bogen, som var blevet mulig ved hjælp af støtte fra Poul Johansen Fonden af 1992, Asnæs Sparekasse Fond og Lions Club Dragsholm.

Preben Jensen fortalte om, hvordan han sidste år år besøgte Geopark Festivalen på Skamlebæk og den store interesse der var, da han fortalte, at han kendte til stationen. Lokalhistorisk Forening opfordrede ham derfor til at skrive en bog om Skamlebæk. Preben Jensen fortalte, at han havde fået uvurderlig hjælp fra TDC i Holbæk, som har udlånte stationsdagbøger og fotoalbums og fra tidligere medarbejdere, som han har interviewet.

Ca. 75 kom og ønskede Preben Jensen tillykke med den fine bog, heraf en hel del tidligere kolleger og naboer til radiostationen.
Dragsholm Lokalhistoriske Forening